Je staat op het punt om de website van AVK Ravestein te verlaten.

Het product dat u probeert te bekijken, bestaat alleen op de website van AVK GUMMI A/S

Wilt u doorgaan naar de website van AVK GUMMI A/S?

Nee bedankt, ik blijf Ja, breng me daarheen

Wij creëren de beste matrijsoplossingen voor uw produkt

Het ontwerp en de productie van de matrijs dragen bij tot de nauwkeurigheid van de toleranties van het product en de eventuele nabewerking van het product. Daarom is goed gereedschap essentieel voor de productie van uw kwaliteitsproduct.

Lokale matrijzenmakers

AVK Ravestein werkt al tientallen jaren samen met verschillende lokale, vooraanstaande matrijzenmakers. Wij overleggen nauw over het ontwerp van de matrijzen, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat wij altijd en volgens de laatste technische ontwikkelingen de best mogelijke oplossing voor het gereedschap creëren.

Voor elk product kiezen wij zorgvuldig de juiste matrijzenmakers, wier specialiteiten perfect bij uw te ontwerpen product passen.

Omdat onze partners in de buurt zijn gevestigd, is elke kleine aanpassing of verbetering altijd snel geregeld en leidt dit niet tot aanzienlijk tijdverlies.

Wij gebruiken gereedschap dat voor de productie van uw product is ontworpen, nooit voor andere doeleinden

 

In principe spreekt dit voor zich, want wij zullen ons nooit bezighouden met de productie van namaakproducten. Toch is het een belangrijke garantie voor u, aangezien producten van twee verschillende fabrikanten op elkaar kunnen lijken zonder iemands IE-rechten te schenden.

Specifieke matrijs vraagstukken

Samen met ons moederbedrijf, AVK GUMMI in Denemarken, kunnen we geavanceerde matrijsoplossingen uitwerken die aan al uw eisen voldoen. Lees hier

Download onze bedrijfsbrochure

AVK GUMMI-BEDRIJFSBROCHURE