Je staat op het punt om de website van AVK Ravestein te verlaten.

Het product dat u probeert te bekijken, bestaat alleen op de website van AVK GUMMI A/S

Wilt u doorgaan naar de website van AVK GUMMI A/S?

Nee bedankt, ik blijf Ja, breng me daarheen

Van idee tot product - wij luisteren en zorgen voor de juiste oplossing

AVK Ravestein levert op maat gemaakte oplossingen van een hoog kwaliteits- en innovatieniveau voor al uw uitdagingen en levert een product dat volledig aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Samen brengen wij al uw wensen en eisen voor uw product in kaart. Van de vereiste certificeringen en goedkeuringen tot uw productieproces en de omstandigheden waaronder uw product moet kunnen worden gebruikt.

Professionele samenwerking

Met onze 40 jaar aan ervaring op het gebied van de productie van rubbercomponenten kunnen wij u deskundig advies geven over het te gebruiken materiaal, de juiste matrijzen en de eventueel vereiste nabewerkingsprocedures. Wij beschikken over goed opgeleide scheikundig ingenieurs, vakbekwame technici en ervaren verkopers.

De verschillende eisen zijn vaak tegenstrijdig en daarom is het belangrijk precies de juiste oplossingen te vinden. Dat gaat het beste in nauw overleg met u. Van het vinden van de juiste rubbercompound, het maken van het prototype tot de serieproductie.

Vertrouwelijkheid

Vertrouwelijkheid met betrekking tot uw intellectuele eigendomsrechten is voor AVK Ravestein een vanzelfsprekendheid. Wij zijn gewend om onder geheimhoudingsovereenkomsten te werken en wij gaan altijd op een veilige en professionele manier met uw gegevens om. Indien gewenst helpen wij u graag met het opstellen van een geheimhoudingsovereenkomst.

Wat ons uniek maakt

AVK Ravestein volgt de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet. Wij testen zelf de rubbermengsels en hun eigenschappen in ons goed uitgeruste laboratorium. Zo kunnen wij samen met u nieuwe rubbertoepassingen ontwikkelen. Ons moederbedrijf AVK GUMMI in Denemarken beschikt over ultramoderne menglijnen en ontwikkelt en produceert zijn eigen compounds.

Dit maakt AVK Ravestein uniek. Ontwikkeling en productie van eigen compounds, matrijzen in samenwerking met gespecialiseerde, lokale partners en productie op meerdere locaties over de hele wereld.

Bij ons krijgt u het beste van twee werelden, de flexibiliteit en persoonlijke aandacht van een klein bedrijf met alle moderne faciliteiten van een multinational.

AVK GUMMI-BEDRIJFSBROCHURE

Download onze bedrijfsbrochure

AVK GUMMI-BEDRIJFSBROCHURE