Je staat op het punt om de website van AVK Ravestein te verlaten.

Het product dat u probeert te bekijken, bestaat alleen op de website van AVK GUMMI A/S

Wilt u doorgaan naar de website van AVK GUMMI A/S?

Nee bedankt, ik blijf Ja, breng me daarheen

Rubberoplossingen met hoge eisen aan kwaliteit en technische kennis

MVO

In elk opzicht erkennen en onderschrijven wij de beginselen van het Global Compact van de Verenigde Naties met betrekking tot de mensenrechten, de arbeidsethiek, het milieu en anticorruptie. Deze beginselen zijn een integraal onderdeel van onze activiteiten en richtlijnen.

Het is voor AVK GUMMI, AVK Ravestein, AVK Sealing Technology en AVK Elastomer Technology vanzelfsprekend om voorop te lopen in de ontwikkeling en ervoor te zorgen dat alle activiteiten in overeenstemming zijn met zowel de nationale als de internationale wet- en regelgeving.

Lees hier over AVK Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en bekijk het AVK Duurzaamheidsrapport 2021/2022.

Met meer dan veertig jaar aan ervaring is AVK Ravestein BV een specialist op het gebied van het produceren van technisch rubber voor industriële toepassingen. Wij produceren spuitgegoten en compressiegegoten rubbercomponenten voor de procesindustrie, machinebouwers en lucht- en ruimtevaart, maar ook voor de recreatieve en medische sector.

Sinds AVK Ravestein onderdeel is van de AVK Group, hebben wij toegang tot de hoogwaardige rubbercompounds die AVK GUMMI in Denemarken in een van 's werelds meest geavanceerde, volledig geautomatiseerde menginstallaties produceert.

Dit garandeert een volledige traceerbaarheid en maakt het voor ons mogelijk rubbercompounds van een uniek hoge kwaliteit en uniformiteit te leveren.

Lees hier over het mixproces.

Waarom AVK Ravestein?

  • Lokale productiefaciliteit en engineering
  • Volledige ondersteuning van AVK GUMMI in Denemarken met een geavanceerde R&D-afdeling en een eigen technologisch hoogstaande menginstallatie
  • Korte communicatielijnen
  • Uitermate flexibel
  • Specialist op het gebied van kleinere series
  • Specialist op het gebied van prototyping
  • One-stop-shopping

AVK Ravestein BV

Waalwijk, Nederland
Managing Director
Arno Kolijn

Hoofdkantoor

AVK GUMMI A/S, Laasby, Denemarken
Managing Director
Peter Lorentzen
Sales and R&D Director
Anders Guldbæk Christensen

Privacy beleid

Wij respecteren uw privacy. Of u nu een vaste klant bent of gewoon wat rondkijkt op onze website, wij willen dat u zich kunt vinden in ons privacybeleid en de veiligheidsmaatregelen die wij nemen om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Daarom hebben wij een zeer strenge gegevensbescherming ingevoerd. Als u ons uw persoonsgegevens verstrekt of als wij persoonsgegevens uit andere bronnen over u verzamelen, zullen wij die behandelen conform dit beleid. Wij raden u aan dit privacybeleid volledig te lezen.

Lees hier

Geschiedenis

AVK Ravestein BV werd in 1970 opgericht door Will Ravestein. In die tijd was het bedrijf vooral gericht op orthopedische toepassingen. Geleidelijk aan werd de koers verlegd naar het vulkaniseren van technische rubbervormproducten voor andere branches. In 1988 nam Rob Ravestein het stokje van zijn vader over. AVK Ravestein BV staat nu in de Nederlandse rubberindustrie bekend als een betrouwbare fabrikant voor veel verschillende industrieën

In 2019 heeft AVK GUMMI AVK Ravestein BV overgenomen hier

 

Neem contact met ons op

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken, ongeacht de grootte van de opdracht of de mate van complexiteit.

Wij staan klaar om u te helpen

Download onze bedrijfsbrochure

AVK GUMMI-BEDRIJFSBROCHURE