Je staat op het punt om de website van AVK Ravestein te verlaten.

Het product dat u probeert te bekijken, bestaat alleen op de website van AVK GUMMI A/S

Wilt u doorgaan naar de website van AVK GUMMI A/S?

Nee bedankt, ik blijf Ja, breng me daarheen

Intellectuele eigendomsrechten

Wat betekent IPR?

Waarom IPR zo belangrijk is: U besteedt veel middelen aan het ontwerpen van uw product zodat het een sterke positie in de markt krijgt. Het commerciële potentieel moet worden benut en dus ook beschermd. Misschien wilt u uw product – of kritische onderdelen daarvan – patenteren. U kunt er ook voor kiezen geen octrooi aan te vragen; zo hoeft u uw kritische competenties niet aan anderen te vertellen. Beide strategieën kunnen de juiste zijn, afhankelijk van de aard van het product en de marktsituatie. Het belangrijkste is om uw strategie met betrekking tot Intellectuele Eigendomsrechten te overwegen voordat u uw resultaten bekendmaakt.

Samenwerking met leveranciers

Als u alle onderdelen van uw product zelf vervaardigt, is het relatief eenvoudig om uw knowhow te beschermen, maar als uw product rubberen componenten bevat, moet u rekening houden met specifieke eisen. Hoewel de rubberen componenten slechts een klein deel uitmaken van het eindproduct, zijn ze vaak cruciaal voor de functie van het product. Bovendien is het, met de uitgebreide knowhow achter de ontwikkeling en productie van rubber en rubbercomponenten, logisch om samen te werken met een competente toeleverancier.

Geloofwaardigheid is een van de kernwaarden van AVK Ravestein. Het is belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt wanneer u uw informatie met ons deelt - op die manier kunnen wij u het best mogelijke advies en begeleiding geven. Geheimhoudings- en samenwerkingsovereenkomsten zijn een integraal onderdeel van veel van onze projecten en kunnen gebaseerd zijn op standaardovereenkomsten of een door u geleverde overeenkomst. We beoordelen de overeenkomst altijd zorgvuldig en zullen u altijd eerlijke en constructieve feedback geven, zodat er geen twijfel bestaat bij het ondertekenen van de overeenkomst.

Een ander belangrijk aspect is de manier waarop we omgaan met de informatie die we hebben over uw product bij onze beoordeling van een vraag van een andere klant. Als we kunnen vaststellen dat het ontwerp van het gevraagde product te dicht bij dat van uw beschermde knowhow ligt, zullen we de aanvraag afwijzen.

Het spreekt dan ook voor zich dat we de tool waarin u heeft geïnvesteerd nooit zullen gebruiken voor de productie van producten van andere klanten.

Op deze manier helpt AVK Ravestein u bij het beschermen van uw belangen.